" wE CaN MaKe a DiFfErEnCe"

mAtHaN ThE QuIzZeR..(12-12-09)

1. Which is the Bangalore based electric bike manufacturer that announced that it would launch a new hybrid bike that is a mix of both petrol and electric?
ANS:EKO

2. Which brand has replaced Madonna with a younger model?
ANS: LOUIS VUITTON

3. Which formula one team offered a drivers contract to retired formula one champion Michael Schumacher?
ANS: MERCEDES TEAM

4. Name the first Indian boxer to clinch a gold medal at the intercontinental president’s cup after defeating French compotator oubaali?
ANS: SURANJOY SINGH

5. Slippers of which Sikh ruler of Punjab were sold for 18000 Euros?
ANS: DULEEP SINGH

6. Which company acquired the formula one team Brawn GP?
ANS: MERCEDES

7. Which software is a platform for reading e-books?
ANS: AMAZONE KINDLE

8. Who is the promoter of Jindal power limited?
ANS: NAVEEN JINDAL

9. Which celebrity was named with the best hair at the best hair style awards function?
ANS: PETER ANDER

10. What do you call “The tendency to think or act irrationally in certain situations despite having sufficient intelligence?
ANS: DYSRATIONALIA

No comments:

Post a Comment